Loading...

Във форума е въведено ограничение, което позволява на потребителите единствено да разглеждат публикуваните въпроси.

SeyhanHalil avatar SeyhanHalil 3 Точки

Проблем с Judge система или грешен код? Number 100...200

Имам следния код:

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;

namespace _100_to_200
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            int read = int.Parse(Console.ReadLine());
            if (read < 100)
            {
                Console.WriteLine("Less than 100");
            }
            if (read >= 100 & read <= 200)
            {
                Console.WriteLine("Between 100 and 200");
            }
            if (read>200)
            {
                Console.WriteLine("Greater than 200");
            }
            Console.WriteLine();
        }
    }
}

В Judge системата получавам 0/100..

Някой може ли да ми каже какво бъркам?

 

Тагове:
0
Programming Basics
SeyhanHalil:
Открих решението, благодаря!

"Излишно е да четеш последния нов ред. Така или иначе след, като изкараш някакъв резултат, програмата ти спира да работи, а изписването Console.WriteLine() изкарва изхода винаги на нов ред.
Поздрави "
stela.iv avatar stela.iv 115 Точки
Best Answer

Излишно е да четеш последния нов ред. Така или иначе след, като изкараш някакъв резултат, програмата ти спира да работи, а изписването  Console.WriteLine() изкарва изхода винаги на нов ред.

Поздрави 

 

1
SeyhanHalil avatar SeyhanHalil 3 Точки

Оле тъп съм.

Благодаря! :)

0
koksibg avatar koksibg 892 Точки

Никъде невиждам...else, по-принцип може и без него, но в случая е необходим.

Ето ти моето решение

http://pastebin.com/NLhUdhZD

0
Radoslav98 avatar Radoslav98 0 Точки

Ето ти и моето решение :

http://pastebin.com/ZUURbM0J

0
Housey avatar Housey Trainer 129 Точки

Проблемът е, че накрая имаш един излишен "Console.WriteLine" (на ред 25). Махни го и изкарваш 100/100.

0
heilin90 avatar heilin90 69 Точки

Не трябва ли на втория if да са два "&", а не един.. ? :)

1
puffed avatar puffed 289 Точки

Да, разбира се. Освен това аз мисля, че се прави с if - else if - else конструкция, но не видях никой да е постнал такъв код. 

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.