Loading...
koksibg avatar koksibg 892 Точки

Грешка в Judge или в мен

Здравейте, преди време като си решавах домашното

от https://judge.softuni.bg/Contests/153/Complex-Conditional-Statements

и сега като си видях решенията отново, ми дава 94т./100, а в началото когато си пуснах кода ми даваше 100т. 

сегашните 94т. ми дава защото имам грешка в 

Test #8 (Time limit)

Time used: 0.218 s

и се учудих, защото първия път ми даде 100т, въобще не ми даде никаква грешка,

а сега ми дава тази грешка.

Направих Copy-Paste на същия код -1:1, без да пропускам нищо (както и преди не бях пропуснал нищо) и сега отново ми даде 100т. без никаква грешка:

Test #8 (Correct answer)

Time used: 0.015 s

Немога да разбера защо се получава така .

Ето го и кода:

http://pastebin.com/2H7VT30P

Тагове:
0
Programming Basics 02/07/2016 23:18:36
msmilkoff avatar msmilkoff 338 Точки

Просто понякога дава time limit не заради кода ти, а поради друга причина. В такъв случай постваш решението още два-три пъти и ако все още ти дава time limit, тогава търси да правиш оптимизации.

1
03/07/2016 00:17:16
koksibg avatar koksibg 892 Точки

Благодаря ти, ще се опитам да променя кода и ще пробвам пак. Но странното е, че ми даде грешка чак след 

2 дни- незнам защо. първия път като го реших беше на 01:11:00 30.06.2016 и ми даде 100т. не ми отчете грешката за времето, но сега 22:46:26 02.07.2016 като видях, че ми се дало грешка, пуснах пак същия код - и отново 100т. 

Ше го променя и ще видя.

0
03/07/2016 00:27:02
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.