Оценки от изпита
Здравейте,
Първо искам да благодаря на организаторите на курса и на лекторите за полезната информация и ресурси, които споделиха с нас!
Кога може да очакваме да разберем оценките си от изпита?
Хубав ден!
Поздрави,
Сияна
Здравейте,
Първо искам да благодаря на организаторите на курса и на лекторите за полезната информация и ресурси, които споделиха с нас!
Кога може да очакваме да разберем оценките си от изпита?
Хубав ден!
Поздрави,
Сияна
Здравейте,
Оценките ще са готови тази седмица и винаги може да проверите дали това вече е така от графа "Обучения", подраздел "Отворени курсове" в информацията за активността ви на профилната ви страница. Ако имате оценка, то тя ще се появи срещу името на курса :)
+1 И аз се интересувам
Звънях в офиса и ми казаха, че края на тази седмица или началото на другата резултатите ще излезнат. :)
Благодаря! :)
И все пак... скоро ще има ли някаква информация за резултатите? ;(
Вчера звънях, казаха ми, че днес до края на деня ще бъдат обявени
Но и до сега все още няма нищо. :(
А някой има ли представа дали ще ги обявят чрез e-mail или трябва да следим тук?
Здравейте,
Благодаря за сертификата. Бих искала да попитам дали случайно издавате сертификата и в пълна версия на англйски език?
Колеги, някой знае ли какво става с резултатите? Втора седмица мина вече.
И какво означава "ако имате оценка"? Има вероятност някои да останат без оценка ли?
В моя профил има сертификат. Явно част от оценките са готови. Към кого да се обърна, за да разбера накратко какви са му пропуските и в каква насока имам да работя? Мерси предварително.