Java изпит - алтернативни дати?
Здравейте, някой знае ли дали ше има алтернативни дати за изпита?До края на месеца не съм в БГ а за 1ви местата са заети?
Здравейте, някой знае ли дали ше има алтернативни дати за изпита?До края на месеца не съм в БГ а за 1ви местата са заети?
И аз се надявам да има още дати,защото в делничните дни е крайно неудобно особено в тези часове (лично за мен).
Това са дните за изпитите! Имате 1 ден, който е през уикенда, и два, които са през делниците. Екипа каза, че ако има достатъчно желание има вариант да се направи поправителна сесия в края на семестъра!
Така и така темата е относно изпитите, та аз искам да попитам дали има инсталиран Eclipse на настолните машини в залата?
Разбира се :)
Т.е няма никакъв шанс да отидем на изпит след Май?
Аз също се интересувам от допълнителни дати. Ще ми се наложи операция на 26-ти, а не успях да се вредя за 1-ви.
Мисля, че беше споменато нещо за възможна поправка в по-късен етап, тъй като има и хора, които идват от чужбина.
Моля ви се, направете и някоя алтернативна дата. Онлайн съм и исках да се запиша на 1ви юни, но като влезнах вчера бях ужасен.. 200/200. Все пак се записах за 27, но нямам никакъв шанс да науча материала до тогава :@
Ще пуснем още 30 места за 1 юни в 14:00 ч.
а как да сменя групата? за всеки случай се записах за вторник, но тогава няма как да присъствам и ми изчезна страничката за избор?