От онлайн към присъствено
Възможно ли е да се прехвърли от Онлайн към Присъствено? Вече съм записан за изпит.
Ако не е, достъпът в залата, в случай на свободни места, свободен ли е за хора, записани онлайн?
Възможно ли е да се прехвърли от Онлайн към Присъствено? Вече съм записан за изпит.
Ако не е, достъпът в залата, в случай на свободни места, свободен ли е за хора, записани онлайн?
Възможно е, но трябва да пишеш мейл на колегите от Софруни. Иначе за лекциите мисля, че е възможно да ходиш като си онлайн записан, но за упражненията не съм сигурен че става.
Няма значение каква форма си, щом си записан за изпит, значи задължително имаш място.
Съмнявам се, защото пише "Онлайн" статус, дори и след като си платих, защото такава форма бях избрал първоначално.
Доплънително пише
"Онлайн – ако сте избрали да се запишете за курса в онлайн форма на обучение, това е Вашият статус. Естествено, както всички останали курсисти, имате възможност да се запишете за присъствен финален изпит за курса."
Това според мен означава, че съм платил само и единствено за присъствен финален изпит, а не за присъствие по време на лекции.
Аз не съм разбрал правилно въпроса ти. Дори да си онлайн няма проблеми да ходиш присъствено, винаги има места и никой няма да ти направи проблем.
Благодаря, ще опитам тази събота.
Добра идея. Ще ходя един път да видя как е и ако искам присъствено ще пиша имейл. Благодаря.