Console.Write("\ ");
Не ми го приема този символ, като нещо което да отпечата. Пробвах и с единични и с двойни кавички ... пак го засича като Escape или и аз незнам като какво.
Някаква идея как да го запиша?
Не ми го приема този символ, като нещо което да отпечата. Пробвах и с единични и с двойни кавички ... пак го засича като Escape или и аз незнам като какво.
Някаква идея как да го запиша?
Има специални символи, които тряба да бъдат ескейпнати. Добави още една наклонена черта. Също може да провериш в гугъл- how to escape special symbols in c#.
Извинявай за краткия отговор, пиша от телефон.
Успех
За да escape-неш нещо се използва символът ( \ ), в случая Console.Write("\"); наклонената черта escape-ва кавичката, и ако искаш да изпишеш string ( \ ) се използва два пъти наклонената черта: Console.write("\\"); а, ако искаш да изпишеш символът (char) се използва единични кавички и пак две наклонени черти: Console.Write('\\');
Успех!!! :)
Специално за този символ трябва да използваш "\\". Ако искаш да не ти ги засича escaping използвай @. Например Console.Write(@"\");
Други символи, които могат да ти направят проблеми са: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/h21280bw.aspx