[C#Fundamentals]Защо КПК темите почти отсъстват от модула?
Забелязах, че почти няма КПК освен Unit testing, Refactoring и Open/Closed and Liskov Pricniple в C# Advanced. Разбирам, че подготовката на упражнения е трудна за теми като форматиране на код, качествени методи и класове, Solid, Dry, Kiss, Design Patterns, правилно именуване на променливи. класове и т.н., но тези теми ги има и по интервютата за работа, а и дупката до следващият модул е 6 седмици. Виждал съм обяви за работа на които пише към изискванията висококачествен код и макар да не съм ходил на такова интервю, предполагам какви въпроси ще има.
Въпросът ми е, не смятате ли, че липсата на тези теми нарушава добрата традиция по кпк от тази и предишната академии на Наков?
Благодаря за бързият отговор.
В коя тема са шаблоните за дизайн, че не ги видях? В КПК курсовете бяха засягани на 2 лекции поне.
Вероятно ще бъдат разхвърляни по различните теми, там където е най-подходящо да бъдат показани спряно учебния материал. Т.е. един шаблон може да бъде показан в една лекция, а друг - в друга. Далеч няма да засягаме всички, а по-скоро най-разпространените :)