Loading...
MaximilianGeorgiev avatar MaximilianGeorgiev 0 Точки

Непредаденото домашно влияе ли на оценката на изпита и на кредитите, които получавам? (онлайн)

Съжалявам, ако този въпрос е задаван преди или ако това не е правилното място. Чел съм, че при онлайн форма на обучение изпита е 100% от оценката т.е. няма значение дали съм предал домашното или не, но все пак бих искал да попитам така ли е, за да ми е спокойна съвестта. Също така искам да попитам: влияе ли непредаденото домашно на броя кредити, които получавам? Карам курса "Programming basics", ако това има някакво значение. Благодаря предварително! 

EDIT: Темата беше преместена в адекватната категория

Тагове:
-1
Programming Basics 12/07/2016 16:55:01
dddinkobakalov avatar dddinkobakalov 22 Точки

Здравей,

точно така е както си го разбрал. За онлайн обучението при формиране на оценката се взема единствено това което направиш на изпита. Домашните работа не сформират никаква част от нея, но разбира се е добре да си ги правиш навреме.

Изпращам ти и цитат от Софтуни за този въпрос: "Оценката се формира на база на приемния изпит за онлайн студенти, и на база на приемния изпит + предаване и оценка на домашни за присъствени студенти."

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.