Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
petar.dimitrov.86 avatar petar.dimitrov.86 450 Точки

Трябва да Split-неш нормално само със Split() без RemoveEmptyEntries

1
VictoriaLaz avatar VictoriaLaz 41 Точки

Да, прав си! Но не разбирам защо...

0
msmilkoff avatar msmilkoff 344 Точки

Защото ако ти подадат url, който се състои само от whitespaces, трябва да изпишеш, че е навалиден, а не да го премахваш.

2
13/07/2016 14:06:03
wallbanger avatar wallbanger 54 Точки

:D Отне ми един час ... Как ли не го правих - с Regex, без ... Докато реших да махна опциите на сплита. 

Исках да предупредя и други като мен да не си губят времето, но видях, че вече има тема.

 :D

0
sevdalin avatar sevdalin 37 Точки

Добре де колеги, какво пропускам. Направих го само да Split()-ва без да маха празните мачове.

Може ли някой да погледне и да каже какво не виждам аз :/

https://pastebin.com/CBREXxXg

0