Онлайн записване за Основи на електрониката
Здравейте,
Поради големия интерес към обучението, ние желаем да ви предоставим възможността да се включите в него онлайн. Може да заявите участието си от страницата на курса :)
Здравейте,
Поради големия интерес към обучението, ние желаем да ви предоставим възможността да се включите в него онлайн. Може да заявите участието си от страницата на курса :)
Имам следното питане: достъпа до курса само платен ли е ?
Сигурно бъркам някъде и не успявам да достъпя материалите, а основно се придържам към думите на Наков, че всичко ще е безплатно (обученията за хората гледащи материалите онлайн) и в момента се чудя защо не виждам нещата ?
Моля за насока.
(същия проблем имам и за: Практическа системна администрация за Windows - юни 2016)
Здравейте.
А след като е започнал курса вече. Може ли все пак да се запиша за онлайн обучението?
Здравейте,
Да, можете да се запишете, но имайте предвид, че ще трябва да наваксате с материала, който вече е минал :)
Здравейте,
Има два вида отворени обучения в СофтУни:
През цялото времетраене на обучението, достъпът до ресурсите се получава чрез записване за обучението, било то безплатно или платено. След края на всяко от тях, обаче, ресурсите стават свободно достъпни.
Благодаря за насоките.
За мен не е важно дали в момента ще са достъпни, а дали изобщо някога ще са достъпни като ресурси. Последното изречение на коментара ми даде точна насока.
Поздрави и успехи желая.
Няма ли как да гледам само клиповете без плащам и да се явявам за сертификат???