Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

[SoftUni 3.0] Technologies и професионалните модули - концептуален въпрос

Понеже на новите студенти им беше дадена опцията да избират между "Technologies" модула и профеионалните модули ми се зароди един въпрос. Концепциите, с които се запознаваме в "Technologies" модула, ще бъдат ли повторени, макар и по-кратко (или може би разширени), в професионалния модул, който си изберем, или ще се разчита, че вече сме се запознали и ще стъпим на тях като основа?

borislav9212 avatar borislav9212 745 Точки

В Professional Midules, всичко което сме взели в Tech Module ще го учим и то доста подробноѝ (всичко от езика който сме си избрали). Целта на Tech Module модул е да ни запознае с езиците: C# Web Developer, Java Web Developer, JavaScrkipt Developer, PHP Developer. Така че, този Tech Module е ориентационенн модул и трябва да си изберем с кой език да се занимаваме занапред. Ще се учат тези неща в Professional Midules. Дано съм разбрал правилно въпроса ти.

Лек ден! smiley

1
ViPeRsA avatar ViPeRsA 189 Точки

borislav9212 е прав, само да уточня, че материала от Programming Fundamentals(първият курс от Тек модула) не се изучава на друго място. За справка можеш да видиш в C# fundamentals/Java fundamentals, че направо се почва от стекове и опашки, така че дори някой да реши да го прескочи ще трябва стабилно да преговори programming fundamentals.

1
xanderbg avatar xanderbg 53 Точки

Е да, за Programming Fundamentals съм съгласен. Там е ясно, че не може да пропускаш.

1