Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
angelll123 avatar angelll123 19 Точки

Много добър курс

На един дъх изгледах първите 3 часа - много добре структуриран материал и добре изнесена презентация. Костенурката е голямо попадение - кара те хем да учиш, хем да експериментираш. Разбира се остават забележките за звука - макар че разбрах всичко на моменти трябва да се напрягаш, а това малко измества фокуса. Сигурен съм, че за втората лекция този проблем ще е решен. Поздрави

Тагове:
2
Python
villyjord avatar villyjord 175 Точки

Как седи въпроса с домашните и формирането на крайната оценка?

1
b.yordanov avatar b.yordanov 146 Точки

И аз се чудя това.

0
seigi avatar seigi 8 Точки

Дано има нов Пайтън курс в бъдеще, защото езикът  е достатъчно популярен. Към момента съм си запълнил свободното време със С++ и С#.

Прави ми впечатление, че "Материалите са достъпни само за записалите курса...". Видеото все пак е достъпно в Ютуб, но не мога да го достъпя чрез сайта.  Успех на записалите се :)

0
19/07/2016 18:22:47
ilian_teofilov avatar ilian_teofilov 2 Точки

Имам проблем при стартирането на PyCharm Edu, Като давам нов проект освен къде да го пази иска и да му задам Interpreter, инъче бутона Cretae не е активен. Някой може ли да помогне?

0
Milan_Popov avatar Milan_Popov 17 Точки

В полето Interpreter посочваш коя версия на Python ще използваш. Ако го нямаш, си го сваляш и инсталираш като посочваш папката с python.exe

0
ilian_teofilov avatar ilian_teofilov 2 Точки

Ясно, благодаря за отговора.

0