Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ICETOO avatar ICETOO 24 Точки

Присъствен курс за C# - 25 май

Здравейте, приет съм присъствен курс и избрах неделя, защото не съм от София и ми е по-удобно. Искам да попитам възможно ли е да дойда във вторник 2 пъти по-време на курса? В противен случай трябва да пропусна, което не искам. Как стои въпросът с местата и има ли някакво отбелязване кой присъства и кой не?

2
Въпроси за SoftUni
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

За сега няма да ви броят. Можеш да пропуснеш лекция :) 

0
ICETOO avatar ICETOO 24 Точки

Прочетох си e-mail със следната информация "Размествания могат да се правят единствено, ако намерите колега, с когото да размените групите си."

Затова следва и въпросът има ли кой да отиде в неделя вместо мен :)? Става въпрос само за първият път, като аз ще отида във вторник на 27. Ако тук не е правилното място за това съобщение, го преместете или кажете къде да пиша. Ако бях от София, изобщо не ми пречи да отида вторник да видя как са местата, но 150 километра за едната проверка не си струва. Надявам се някой да прочете съобщението и да влезе в положение :)

0
verito898 avatar verito898 265 Точки

Е сигурно ли е че ще се отчита присъствие на подготвителния курс , защото аз например се записах присъствено  по - специално заради последните лекции / материала в началото ми е лесен /  и упражненията ?

Ще помоля ако някой е наясно и знае как ще се процедира на този курс да се включи по темата .

0
mihayloff14 avatar mihayloff14 825 Точки

Здравей,
Тук съм питал относно същия проблем и ми отговориха от SoftUni Team. Очевидно, действително ще има санкции. Единствен компромис, доколкото разбрах, ще има за първата лекция във връзка с абитуриентските балове. smile

0
ICETOO avatar ICETOO 24 Точки

Точно там е проблемът. Днес ми е балът и да празнувам до късно, а след това да вхана автобуса в 6:00 е самоубииство. В Facebook ми отговориха, че може или да се сменя с някой друг, или да отида и ако има свободно място да остана. Понеже са записани 80 човека от 210 ще отида направо вторник. Аз също не знам как стой въпросът с присъствието. Тези в 1 ниво и нагоре имат чипове, с които се чекират на влизане, но не знам за подготвителния има ли подобно нещо. Надявам се някой да изясни темата тук или ако го коментират във вторник ще кажа как стоят нещата.

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Здравейте, чипове на студентите от ниво #0 няма да се развадат. Въпреки това молим да спазвате разписанието на занятията и да идвате с други групи само по необходимост и ако има местав залата. Благодарим :)

2
verito898 avatar verito898 265 Точки

Здравейте  !

Искам да попитам какви ще са критерийте за оценяване на сегашния курс C# Basic  ?Миналият беше оценка на изпит   + форумна активност + домашни , но сега почти всички теми за  домашни ,проблеми и т.н са засегнати във форума и не мисля ,че може да се напише много и да се отчита кой знае каква активност  .Как ще се процедира?

 

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Като цяло форумната активност е много малка част от оценката - тя даже е бонус, не е задължителен атрибут. Оценката ще се формирма от изпит + изпращане на домашни + проверка на домашни. 

1