Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Quisutdeus avatar Quisutdeus 2 Точки

Качване на информация на сайт със задна дата

Здравейте, обрщам се към по - напредналите. Става дума за сайт който има секция за качване на документи pdf и word. Има ли начин информацията да се качи със задна дата, т.е. да показва например, на юзъритв, че определен файл е качен преди 5 дни. В допълнение имам достъп до сървъра на сайта. Само на един сървър е качен.

Тагове:
0
PHP Web Development Basics
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

А как става визуализирането на датата? Аз си представям, че вероятно пише пътя до файла в база данни, и в същата таблица има и колона за това, кога е качен, която се populate-ва с NOW(). Вариант е, ако е така, да отидеш в базата и да редактираш датата?

Тъй като обаче има милиони други начини да бъде реализирана функционалността, няма как да ти помогнем без да обясниш как работи приложението.

1
Quisutdeus avatar Quisutdeus 2 Точки

Грешен въпрос зададох. Става дума не за това, че се вижда датата на публикуване от потребителя, а за това че искам да променя поредноста на файловете в страницата, като на горния ред излезе по-късно публикувания файл. Файловете се подреждат по дата на качване примерно така:

1. някакво име

2.някакво име

3.някакво име

0
Quisutdeus avatar Quisutdeus 2 Точки

https://www.az.government.bg/bg/profiles/view/189-poddryjka-i-nadgrajdane-na-specializiranija-softuer-za-podobrjavane-na-vzaimodejstvieto-mejdu-chastnite-trudovi-posr/.

Искам протокол 1 да мине над решението за прекратяване.

0