Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
shorti avatar shorti 47 Точки

Системата работи от доста време, а относно изпитните дати ще има изпит на 01.06.14 но местата свършиха много бързо и ако не сте успeли да се запишете остават 26 и 27 като дати.

-1
Petyr avatar Petyr 9 Точки

А къде мога да се запиша за някоя дата?

0
shorti avatar shorti 47 Точки

Всички които са допуснати на изпит, са получили майл с информация. Иначе линкът за записване е  Изпит

1
Petyr avatar Petyr 9 Точки

Ахаа мерси - явно за сега не съм допуснат .. Да не би да е защото не съм пратил всички домашни ?

А и забравих да добавя - линка не се отваря.
0
Yulia avatar Yulia 1343 Точки

Изключително важно е да си проверявате често email-а. Винаги се изпраща важна информация там. Хората вече избраха дата, на която ще се явяват на изпит. Цялата тази информация е дадена и в най-горните теми във форума. Не разбирам как може някой, който ще се явява на изпит - да е неинформиран.

1
AlexKondov avatar AlexKondov 95 Точки
Все още има няколко места, едно приятелче преди малко се записа. Погледни за всеки случай линка в имейла си и виж дали все още можеш.
1
DinkoK avatar DinkoK 11 Точки

Искам да попитам , понеже се записах в понеделник , дали е възможно да си сменя датата за изпит във вторник! Понеже ми изкочи ангажимент и не ми се иска да го отлагам. Също дали може да се разменим с някои?

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Пиши тук или на посочения мейл, за да известиш екипа за проблема си. В крайна сметка, ако не успееш да се свържеш и да те преместят и изпуснеш датата, иди на следващия ден и на място обясни ситуацията си. Със сигурност няма да те върнат :)

0