Въпрос за Tech Module стартиращ от септември .
Здравейте,
може би въпроса вече е задаван, но тъй като не можах да намеря отговор реших направо да питам. Тамън получих e-mail, че съм приета в Софтуни след успешно завършен курс по Programming basic. Прочитайки e-maila до край ми направи впечатление, че лекциите за Tech Module са през деня а не вечерно време, понеже преди да взема решението да започна своето обучение в унивеситета нещото което ми направи най-силно впечатление и ме накара да се запиша беше изречението изписано над учебния план " Занятията се провеждат предимно вечер, така че посещението им е удобно и за работещите студенти, които се обучават в присъствена форма." . Така въпроса ми е ако нямаме възможност да посещаваме лекциите през деня, това ще повлияе ли по някакъв начин на оценката ни и респективно на кредитите? Или упражненията са най-важни ? И защо след като пише, че занятията се провеждат предимно вечер за удобство на работещите студенти - защо има през деня в делнични дни?
Не ме разбирайте погрешно, страшно много ми харесва в Софтуни и давам всичко от себе си за да бъда успешен студент, но няма как (вярвам, че не съм единствената) да напусна работа и да се отдам изцяло на университета, най-малкото имам такса за плащане.
Благодаря за вниманието.
Благодаря за бързия отговор.
Да на мен ми е ясно, че има два вида обучение, но въпреки всичко на няколко места пише, че занятията са предимно вечер. А от това което сте ми оговорили 5-те% от присъствие един вид се явяват като бонус, при полужение, че изпита е 80% и домашните 20%, нали така?
Някои от курсовете, като гледам графика са и вечерно време от 18.00 часа. Незнам, обаче като започне
Tech Module - който най-вероятно за тези които са преминали успешно изпита на 17.07. и тези които тепърва ще ходят на него(Programming basic - като мен) на 28.08. ще започне в началото на септември ,в кои часове ще се провежда. За мен няма значение, тъй-като във всички случай ще бъда On-Line, тъй-като не съм в София и работя - така ще ми е най-удобно. Предполагам, че ще има и вечерни лекции.
Да точно така. Така, че присъствието при всеки случай е бонус.
Оправих една грешка в горния ми пост - оценката се формира и в двата случая 80% оценка - 20 % домашни.
Всичко останало е бонус.