Нужни точки за сертификат от Coding 101
Здравейте, колко точки трябва да изкарам, за да получа сертификат от Coding 101, като оценката зависи 100% от изпита ?
Здравейте, колко точки трябва да изкарам, за да получа сертификат от Coding 101, като оценката зависи 100% от изпита ?
Изпита трябва та го изкараш с оценка мин. 5.00 за да ти дадат сертификат.
около 4-5 задачи от 6. Оценката ти зависи от самия изпит(около 80%), от домашните (20%) и от форума
около 5%.- ако си присъствено обучение
Получаваш сертификат при оценка минимум 5.00, което ще рече между 500 и 600 точки на изпита.
Не баш...
Няма точно определен критерий, който да показва с точност колко точки на изпита отговарят на каква оценка за курса. Това се определя отделно за всеки един изпит на базата на средното ниво на всички явили се студенти.
Ако 5 от 6 напълно решени задачи не са достатъчни, то това би било някакво изключение.
Здрасти, нищо подобно не казвам. Просто исках да отбележа, че не може да се каже : ей толкова точки ти трябват за сертификат. Тъй че OP-то нищо повече не може да направи от това да даде всичко от себе си.
Поздрави и успех на всички!
Трябва да имаш оценка над 5.00, за да получиш сертификат. Ако си редовно играят роля оценката от изпита, домашните и активността във форума, ако си онлайн оценката и форума. Ако изкараш по малко от 500 точки на изпита например 480, 490, но имаш домашни и активност във форума, ще успееш да изкараш оценка над 5.00 и да вземеш сертификат. Ако решеш всички задачи на изпита взимаш на 100% сертикат.
Здравейте,
само да поправя малко последния коментар на колегата borislav9212, касаещ оценката и точките ако си записал присъствено, а именно, максималния брой точки, които може да получиш за курса, са 110: 80 точки са за изпита, 10 точки от домашни, 10 точки от работа с ментор и 10 точки от форума. Това е информацията, която получих от Софтуни, за мое съжаление след края на изпита. Аз лично не бях работила по време на курса активно с ментор, нито съм била особено активна във форума, поради което автоматично съм с 20 точки по-малко и няма да получа сертификат.