Шампионите от изпита по Photoshop, май 2016. Авторски решения.
Готови са резултатите от изпитите по Photoshop. Статистиката е:
Изпит на 5.07:
81% с оценка над 60 точки
Шампионите, с над 95 точки са:
AStoyneva | 100 |
IvelinaVasileva | 100 |
violeta_kirova | 98 |
Aelita | 97 |
ggabie | 97 |
SilviyaZhivkova | 96 |
Galabina_Nedelcheva | 95 |
Изпит на 10.07:
77% с оценка над 60 точки
Шампионите, с над 95 точки са:
Didka_val | 100 |
IvaKostova | 100 |
S.Georgiev91 | 100 |
Elmorilion | 99 |
slupov | 99 |
PlamenaVladimirova | 97 |
vasko444 | 97 |
IanaSt | 96 |
IskraMareva | 96 |
Ivanow | 96 |
MonikaD | 96 |
Ninelnik | 96 |
Watercolour | 96 |
На долните линкове можете да видите какво сме имали предвид:
Пълните резултати с коментарите ми за всяка задача ще получите в студентските си профили в понеделник-вторник, след като ги обработят от СофтУни и добавят бонус точките.
Честито!
Здравей колега,
Мога да те посъветвам да пише директно на екипа на СофтУни - info@softuni.bg , за да може да ти отговорят по- бързо, защото тези страници не са много посещавани, понеже курса свърши.
Надявам се вече да си оздравял :) , нищо не пречи да наваксаш с малко закъснение.
Благодаря за съвета, реших първо да му пиша на имейла и ако не ми отговори ще отида до СофтУни, защото за втори път ми се случва така, на един курс съм 100% сигурен, че имам решени задачи за 15 точки, а имам дадени - 10. Писах им 100 имейла - резултат никакъв, а там ситуацията беше че оценката ми е 5,30 и с повечето точки ще имам поне 5,50, което вече е Отличен и има смисъл да се разправяш.
Абониран съм за темите от секция Photoshop и получавам съобщения за всяка нова тема, отговор или коментар. Отговарям на всички мейлове, свързани с обучението, и не само.
Добре е, че беше повдигнат този въпрос, действително има недоразумение и на курсистите с резултат под 60 точки от изпита не са били добавени бонусите, очаквайте коригираните резултати.
Не е добре да се разчита само на тези 60 точки. Трябва всичко да е перфектно и да са спазени всички обявени изисквания, носещи евентуално отнемане на точки.
Пожелавам на всички здраве и успехи!