BashSoft Lab - Проблем с размер на файла при качване
Здравейте,
Преди малко се опитах да си кача лаба в определеното за целта място. За съжаление, опитът ми остана безуспешен, защото разрешения размер на файла е 2МБ, а моя е 11МБ. Изтрих папките .vs, suo, bin (в основния проект и в проекта с тестовете), obj (в основния проект и проекта с тестовете), клас диаграмата, и папката TestResults. Файлът ми все още е прекалено голям, за да може да бъде качен.Така, че имам една молба - може ли да се увеличи допустимия размер за качване на лабовете или моля ви, каже ми - какво още да изтиря?
И как проекта ти е толкова малък? Сега погледнах размера на проекта, който сваляме от страницата на курса. Първоначалния размер на архива е 10,3 МБ. Големия размер на файла идва от папката packages. За да си смъкна проекта трябва да я изтия и да разчитам, че този който го отваря, ако има такъв човек ще има включена опция за ристорване на nuget packages, но не съм сигурна колко добра идея е това.
Аз я изтрих и го качих без нея. Нямах избор. Дано да стане така. Няма да е лошо да споделят от екипа как очакват да го качим - кои папки да влизат и кои не. Просто да е като изисквания.
Поздрави
VS се бяха изгаврили и в една от версиите беше спряно автоматичното възстановяване на пакети. Не го ли оправиха?
Моят съвет иначе е все пак да изтриеш папката. :)