[Java Advanced OOP Exam] Тестове - input and output?
Здравейте,
Дали е възможно да качите всички тестове, тъй като дори след разглеждане на авторското решение не мога да открия грешките си.
Благодаря!
Здравейте,
Дали е възможно да качите всички тестове, тъй като дори след разглеждане на авторското решение не мога да открия грешките си.
Благодаря!
И на мен ми е интересно какво съм сбъркал че не ми минават последните 4 теста ,нещо глупаво е предполагам ,но пък и търсенето на грешката бая ми изяде от времето , неможах да напиша хубави тестове. - Това ми е решението.
Най - вероятно е в проверката дали може да диспоузва. Огледай ги хубаво даже пробвай да смениш нещо на сляпо. Аз така се цъклих 1 час, после смених на едно място ">" с "<" и стана...после разбира се осъзнах колко нелепа грешка съм направил. Виж където трябва дали връща каквото трябва. Aз си насложих по едно принтиране преди всяка проверка да видя кво става...може и с дебъг.
е не .. грешката ми е че смятам energyto на новия + totalEnergy дали е по-малко от границата ,а трябва само да проверя totalEnergy < energyBound ... кофти тръпка аз си мислех че е от BigDecimal.
Така е, като не се чете хубаво условието.
Тъпото е ,че все 1 не съм правил бонуса тъй като той дава точки само ако ти минават тестовете.