Проблем с "Creating a Blog" на Javascript-та
Аз съм на online обучение и нямам възможност да попитам на място.. предполагам че проблемът е нещо малко, но ми отне супер много време и още не мога да разбера какво става..
Та, в началото тръгнах да се водя по Word файловете, стигнах до момента в който пише "Трябва да видите такова нещо ако всичко е направено както трябва" и там нямаше нищо. Викам си нещо съм объркал, тръгнах да работя с видеото, стигнах до същия момент и пак нищо нямаше. Сложих alert-и във файла "app.js" който до колкото разбрах би трябвало да се изпълни веднага със зареждането на страницата И не ми вади нищо. Направих си други .js файлове които също да зарежда и там сложих алърти и пак нищо не ми вади. Стартирвах "index.html" и от Webstorm-а и просто като от file explorera пак никаква промяна. Видях че съм бил имал проблеми с "Node.exe" (проблеми в смисъл на - липсвал е) инсталирах го и пак никаква промяна. До колкото разбирам просто не иска да зарежда скриптовете въпреки че му ги давам... Не знам какво да правя вече?
Да това с ноде-то е оправено.. не е от него. Всичко е инсталнато и е посочено къде е..
Покажи код, така но идеа :(