Скъсаните по Java Basics - Май 2014
Съжалявам за може би тъпия въпрос ,но каква е процедурата след като съм скъсан на изпита за Java Basics? Не помня точно каква беше процедурата от информационния ден.
Съжалявам за може би тъпия въпрос ,но каква е процедурата след като съм скъсан на изпита за Java Basics? Не помня точно каква беше процедурата от информационния ден.
Продължаваш си го края на нивото.
Колега, доколкото си спомням информационния ден - освен еуфорията че започваме, имаше и лек уплах от това, че който е скъсан - се явява със следващия випуск на поправка. Т.е. трябва да се учи, за да се вземе.
А ако не вземеш нивото - можеш да продължиш със следващия випуск. Намерението е да има випуск на всеки 4 месеца, така че бързо ще стане. :)
На въпроса ти може да отговори най-точно и изчерпателно само някой от ръководството.
Може да продължиш, като накрая ще си вземеш сертификати за професиите, за които джава не е задължителна.
Но НЯМА да завършиш Софтуни без да вземеш всички изпити.
Това го четох от някой от екипа скоро, но не мога да посоча точно къде.
По принцип е казано, че ако не вземеш изпит, трябва да запишеш пак нивото и да се явиш с другите, но според мен изчакай, може и пак да се направи поправителен, както за миналия курс.
АЗ ЕЙ СЕГА РАЗБРАХ , ОТ АВТОБУСНАТА ФИРМА С КОЯТО ЩЯХ Д А ПЪТУВАМ , ЧЕ ИМАЛО ПРОБЛЕМИ В СЪББИЯ С ПРЕМИНАВАНЕТО, ЗАРАДИ НАВОДНЕНИЯТА . АКО НЕ УСПЕЯ ДА СТИГНА ЗА ИЗПИТА , КОЯ ЩЕ Е ДРУГАТА ДАТА ?
ОСВЕН ТОВА , ОЩЕ НЕ МИ Е ИЗЛЯЗЛА ЛЕНТИЧКА С ПОКАНА ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ИЗПИТА . ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ЗАПИСВАМЕ ИЛЕ НАПРАВО СЕ ЯВЯВАТЕ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ , КАКТО БЕШЕ ПРИ С ?
ПЛАНИРАХ ЗА 1 ЮНИ
Естествено, че трябва да се запишеш, и на C# беше със записване. Лентична недей чака, поканите са по емайл.
П.С. Натисни го това копче в ляво на клавиатурата ти дето пише "Caps Lock".
Колежке,
съжалявам че аз ще ти кажа лошата новина, но записването беше активно отпреди седмица, когато разпратиха мейлите. За 1 юни местата се запълниха някъде около 4 часа след като беше активен този линк за записване, а вече мина и последната възможна група, освен тази на 1-ви.
Не знам дали е коректно да споделям информацията, която ми дадоха от СофтУни, но само ще Ви кажа, че вероятно ще има още един шанс, както при C# Basics.
Докога е срока за записване ?
Искам , да съм сигурна ,че ще мога дъ пътувам .
Проблем ли е , ако не мога да се явя на първата дата и дойда на следващата ? Предполагам ,че ще е някъде през лятото ?Лентичките бяха много удобни , защо ги премахнахте ?
От 22 е било , сега видях е-мейла , преди 5 дена - аз чакам лентичка , боже ,боже .
Но и господ явно ми е помогнал , защото автобусите не пътуват поради наводненията и щях да се запиша напразно и пропусна датата .
Би трябвало да не се плаща допълнително , ако не си се записвал и не си се явявал - нали така ?
Аз,ако мога да попитам, какъв е минималният брой точки за да преминеш изпита, защото чух много хипотези и найстина се извинявам ако някъде е написано, но не съм видял такова нещо :)!
Няма официална информация още. Нека мине и последния изпит и тогава ще кажат, бъдете търпеливи.
Благодаря на всички за отговорите и отделеното време и все пак вих желал ако е възможно някой от администрацията да изясни малко повече , Благодаря предварително!
Здравей! Ето какво следва, ако не си си взел Java Basics изпита: продължаваш да участваш в обучението, има още 3 курса от нивото. Ако останеш само с един невзет, можеш да продължиш в ниво 2 и да се стремиш да си взимаш изпитите за професията, която те интересува. Ако искаш да получиш диплома за завършено 2-годишно обучение при нас (6-те нива) трябва да си си взел абсолютно всички изпити. За целта в края на ниво 1 ще организираме една поправителна сесия за всички, които не са успели да вземат някой изпит от нивото. Ако и тогава не го вземеш, ще можеш да се явиш с другия випуск наесен. След първия изпит по определен предмет, всеки следващ се заплаща.
Благодаря много за изчерпателния отговор!
Мерси за бързия отговор, ами ще имам ли възможност да се явя пак ?