Реализация с курса приложна системна администрация.
Здравейте,
Искам да изкажа бладорности и моето признание към Г-н Братухчев и курса по системна администрация, който той ни води. По време на курса бях в процес търсене и смяна на работата си от сферата на телекомуникациите към сферата на системната администрация. Поради тази причина и се записах на курса за да наваксам пропуски които имам. Минах през процес на интервюта и подбор между кандидати за няколко западни и български комапнии. В процеса на подбор ми бяха задавани редица въпроси свързани с компютърни мрежи, сървари, Active Directory, групови политик, SQL, Windows, инсталации, back up решения, виртулизаци и много други. На част от въпросите нямах отговори. Понеже ми хареса подхода му по време на курса реших след всяко интервю да му задавам въпросите на които не успявах да отговоря. Така в рамките на няколо седмици събрах от него отговори и пояснения на голям процент от въпросите по които имах пропуски. Естествено въпросите в повечето компании се повтаряха и заедно с наученото на курса бях одобрен и нает в голяма междунардна компания.
Повечето неща, които правим в новата IT компания съвпадат с тези показани ни на курса, има и други различни от тях, но се надявам да ги подготви и предаде на следващия курс. И тях му ги подготвям като въпроси :))
Това е от мен:)