курс C# OOP
Здравейте, искам да попитам дали курсът по C# ООП още е разделен на две - basics и advanced, защото в моя профил при записани курсове е променено на едно ООП и КПК още седи като активен курс, докато teamwork си е неактивен.
Здравейте, искам да попитам дали курсът по C# ООП още е разделен на две - basics и advanced, защото в моя профил при записани курсове е променено на едно ООП и КПК още седи като активен курс, докато teamwork си е неактивен.
Здравей, до колкото знам все още са си два курса. И при мен е така, защото преди съм карала ООП и КПК. Сега когато кликна на стрелкичката до името на курса ми просто ми излизат 2 курса - старата инстанция и новата и това е ок, защото на практика материала е доста сходен и би било безпредметно да имам кредитите за куровете по 2. Освен това сегашните изпити спокойно минават за поправки на старите курсове и така се и отразяват.
Поздрави,
Калина Момкова
Да, разбира се, че не трябва да се взимат двойно кредити, но аз предишния курс, когато беше едно ООП не съм ходила на изпит и нямам кредити и очаквах при актуализацията да махнат това ООП и да оставят C# OOP basics и C# OOP advanced, които се бяха появили временно при курсовете ми. Сега като цъкна на стрелкичката ми се появява старата инстанция и тази на basics, но не и тази за advanced, което може би е, защото не съм се записвала за изпита.
Благодаря много за бързия отговор. :)
Нещо се обърках, ако си записла курса ООП Basics като цъкнеш на стрелкичката на ООП имаш ООП бейсик. Ако си записала ООП Advanced като цъкнеш на стрелката на КПК имаш ООП адванст, защото материала от курса се води, че препокрива с материала от КПК. При теб не е ли така?
Поздрави,
Калина Момкова
Да, точно така е, не бях цъкала на стрелката.
Много благодаря, направих си импровизирана лятна ваканция и не съм влязла в час още. :)