Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Reath avatar Reath 188 Точки

Промо кодове за хостинг

Здравейте!
 Имам проблем с кода за отстъпка за хостинг акаунт. Избрах си ICN като провайдър, успях да си добавя хостинг към количката, но проблема е, че искам да се възползвам от тези 50% отстъпка на .com домейн, но след като си добавя .com домейн в количката и въведа кода отново (Така са инструкциите, които получих в мейла) в полето "Промо код" ми дава следното: "Грешен или невалиден промо код! Уверете се, че сте попълнили кода правилно или той не е с изтекла давност. Моля, свържете се с наш оператор за подробна проверка и съдействие!" и цената, която дължа си остава 19,20 (Колкото си струва .com домейн). Само при мен ли нещо не ще да ми приеме кода, или и други изпитват подобен проблем?

direwolf avatar direwolf 13 Точки

Здравей,

може ли да ми пишеш на мейл d.manchev@icn.bg, като ми кажеш промо кода си (моля не го показвай тук) за да проверя какво не е наред :)

0
divna.viva avatar divna.viva 2 Точки

В момента има добро предложение от Jump.BG за Безплатна миграция на сайт + подарък + отстъпка за хостинг (до 25% за 3 години). Офертата е за нови клиенти, които желаят сайтът им да бъде мигриран професионално. Като подарък ще бъдат компенсирани за времето, което остава по текущия им договор за хостинг. Ако имат още 5 месеца по договора, ще получат 5 месеца в повече към новия план.

С код divna25 цената може да се намали с 25% за до 3 години, ако планът е три годишен. Ползва се еднократно. А с код divna10R - отстъпката е 10%, както за първата година, така и за всяка следваща. Повече за кодовете и кои услуги покриват - Промо кодове (купони) за хостинг, Cloud VPS и сървъри от Jump.

0