Промяна на резултат от изпит
Здравейте,
Днес видях, че са ми променени точките от изпита. Това се наложило, защото не съм участвал в екипния проект. Близо седмица, след като вече са излезнали резултатите. Има ли и други с подобен случай?
Здравейте,
Днес видях, че са ми променени точките от изпита. Това се наложило, защото не съм участвал в екипния проект. Близо седмица, след като вече са излезнали резултатите. Има ли и други с подобен случай?
Въпреки, че не съм се явявал на изпит, т.к. не бях в София, имах точки от бонуси. Днес видях, че са намалели с 25%.
Но такива неща не се случват за първи път. Явно е имало грешка, като са наливили точките от Други Точки
На мен ми бяха малко точките, които се смятат от лаб, упражнения, отборна работа и бонуси - изглежда бяха забравили да добавят нещо. Гледам, че вече са повече. И други колеги споменаха, че им се струват малко точките в графа "други". Предполагам, че са оправили на всички точките :))
И на мен са ми променили точките, но странното е, че оценката ми е същата. Не, че заслужавам повече, но все пак е странно :)
Ами, освен да ги почерпим за свършената работа... Аз забравих кога беше изпитът, но важното е, че имаме резултат. Може би е окончателно?
Мда, и моите са си напълно заслужено намалени. :)
Този път не защитих проекта поради липса на време, но разликата не е чак толкова голяма, даже очаквах да е по-зле положението. :D
Да, да... Честно да ти кажа, според мен, добре си го защити и миналия път. Така, че едвали е от огромно значение тази конкретно.