Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
tuboythers avatar tuboythers 4 Точки

Unity3D

Здравейте,

Казвам се Веселин и искам да попитам има ли възможност да се организират курсове за съответният гейм енджин Unity3D. От 7 години се занимавам с енджина и най-вече в триизмерната сфера на игрова разработка. Онлайн системи, механики, анимиране и всякакви други красотийки, които могат да се извършат с енджина. В момента работя по проект чието име е 5 Centuries, с този проект спечелихме StartUp събитие миналата година.

Та да се върна към въпроса си, възможно ли е организирането на по-сложни курсове с специфични теми, като например разработка на онлайн среда (multiplayer/cooperative) с възможност за използване във 2D или 3D проект, като в по-късен етап разработката на пълна механика за анимиран герой използвайки вградената Mecanim система, като се има предвид, че съответният проект ще е прототип от трето лице. Подобни механики се използват в Tomb Raider, Uncharted, Assassin's Creed и други подобни. Съответно имам идеи за деформация на триизмерни обекти, воксел светове (Minecraft, Blockworld), Point and Click, Decision Making, AI и други.

Тагове:
4
Unity 3D
Bojo96 avatar Bojo96 Trainer 147 Точки

Здравей, 

Със сигурност ще може и ще се радваме да ти помогнем или ти на нас.Сега на 1.09 започва курс по Unity, който е насочен основно към 2D разработката, но след него възнамеряваме да направим и такъв за 3D. Със сигурност в него можем да включим и много от тези теми, въпросът е, че първо трябва и да създадем общество, което да се интересува от тези неща, тъй като към момента в СофтУни няма толкова интерес към game development-а. Някои от нещата дори и да не се вписват в курса, бихме могли да ги "изнесем" като семинари, най-малкото, защото по този начин ще можем да привлечем и повече интерес от хора, които вече се занимават с това. 

Ще се радвам, ако се свържеш с мен във facebook, който ми е линкнат в профила на СофтУни или на stil.2910@gmail.com, за да споделиш в по-големи подробности идеите ти и да се опитаме да организираме пробно събитие, за да видим какъв интерес би породило то. 
 

1