Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
mihayloff14 avatar mihayloff14 825 Точки

Обща стая за курсистите от C# Basics

Здравейте,
По време на вчерашната ни лекция, лекторът Деян Дачев сподели сайт, който можем да ползваме всички обучаващи се в момента на ниво C# Basics. Предполагам, че присъстващите от вчера, както и тези, които са гледали видеото онлайн, са разбрали за него, но все пак има и друга група, която даже е по-голяма, и най-вероятно не са запознати с него.

ТОВА е въпросният сайт.

Целта е, да споделяме всякаква информация, която би ни била полезна по време на обучението ни, за да може всеки да се възползва от нея. After all, Intellingence shared is intellingence squared.


Аз лично, споделих няколко линка с информация, която би направила работата ви с Visual Studio далея по - удобна. Надявам се да са ви от полза.

Поздрави,
Mihayloff smile

2
Programming Basics
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Според мен най-добре си споделяйте полезни линкове и информация тук във форума за да могат всички да имат достъп до нея (следващи випуски и хора които не знаят за стаята) + това има вече и търсачка и може да се търси много по лесно :) 

Поздрави и успех :) 

4
bsdemon avatar bsdemon 348 Точки

То вие може да си направите на много места, групи, стаи, да си туитвате  и т.н. как ли не започнаха да ги наричат.
Но тук е мястото да пишете за това.

Тук може да ви помогне някой от тези които са минали C# и тези след вас, ще намерят отговор, пак тук.

2
GoShow avatar GoShow 595 Точки

Съгласен съм с Кико и Илия. Това си е нашия форум  и общо взето база данни.До тук има доста натрупана информация - решения на задачи, линкове към сайтове с информация, много коментари по решения и помощ от всякакво естество от как да си инсталирам Visual Studio до Обектно Ориентирано Програмиране, въпреки, че не сме стигнали самите ние до там,като курсове. И наистина е добре да се трупа информация не само за хората в един и същи курс, но и за хората след тях.

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1549 Точки

И от нашият випуск се препълни с 241412 групи (softuni група за домашни, softuni група за java, softuni група за C#, softuni party club, softuni вицове, softuni група за споделяне - каквото и да значи това последното...) , страници, чатове и т.н, кое от кое по-ненужно и вече на 99% от случаите тотално неизползвано. Почти всичко нужно го има тук във форума, че даже и в дубликатни теми, а каквото го няма - пуска се тема и до няколко часа със сигурност някой ще е отговорил с точност, така че подкрепям колегите по-горе.

3
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Тук мисля, че е момента да призова колегите които сега започват подготвителното ниво да не пускат по  100 теми за един проблем и да спамят форума, а да ползват търсачката която вече съществува. Преди да пуснете тема просто потърсете за съществуваща, ем ще получите по-бързо отговора който търсите, ем няма да има толкова ненужни теми.

2
mihayloff14 avatar mihayloff14 825 Точки

Мисля че точно за това, за което говориш би могъл да послужи един подобен сайт. Не би било уместно да се качват постове с линкове към други постове, в които има полезна информация, а направо да се качва в този сайт. Такъв е и примера с тези линкове, които съм дал там, които са по-стари постове на форума на SoftUni. smile

0
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки

Хмммм не са бях замислял, че наистина има доста стаи и групи където хората споделят, ама не мисля че в това има нещо лошо. Примерно стаите в фейсбук може от там някой да разбере за СофтУни така че това си е вид реклама. Прави сте че тук е главното място за споделяне, но не мисля че другите места "пречат" на някого, а пък и всеки си избира дали да влиза на тези места или не. Тая стая я направих с идеята да има много полезни линкове на едно място, и тя да е за хората които са записани за сегашния курс. Няма нужда от негативни коментари към колегата, все пак се опитва да бъде полезен по някакъв начин. Специално за тази стая аз мисля да продължа да поствам там полезни линкове, към допълнителни ресурси и неща които смятам за важни, а пък други хора могат да ги постват във форума за да помгат на колегите си, все пак и новите колеги също биха искали бонуси от форумната актвност.

1