Въпрос относно Sentinel клиент
Здравейте, искам да попитам, а не намерих информация, каква е тази програма Sentinel клиент, която ни е качена в профилите като линк за теглене?
Здравейте, искам да попитам, а не намерих информация, каква е тази програма Sentinel клиент, която ни е качена в профилите като линк за теглене?
Програма, която ще ви.. "пази" по изпитите да не ползвате нерегламетнирани приложения :)
Къде точно има линк за това, че не го откривам нещо ?
А тъй като това много прилича на шпионски софтуер има ли опасност антивирусната програма да го блокира по време на изпита и в крайна сметка никаква работа да не свърши?
Има, даже антивирусната може да не ти даде да го активираш... Затова може да се стигне до там да си изключиш антнивирусната, докато трае изпита....
На мен аваста ми триеше програмата при разархивирането без да ми казва. Добре че се сетих да го спра за 2мин и да си я пусна :)
В момента тествам Sentinel, за да разбера как работи и кога алармира за нередност. Имам предложение към екипа на SoftUni за малък update на Sentinel:
Има и правописна грешка - трябва след влизане в програмата да пише "....във фонов режим".
Тоест след разархивирането на файла, трябва да се инсталира, така ли? Аз по погрешка го отворих и докато се разархивираше, от антивирусната ми излезе съобщение за вирус или нещо такова... И бих искала да попитам още нещо - знаете ли защо даден въпрос се заключва във форума - от модератора ли става или?
Само се стартира, няма инсталация. Добави го в доверените /trusted/ файлове на антивирусната програма за да не го спира.
Една от причините за заключване на тема е ако съществува подобна. Хубаво е преди да се отваря нова тема е да се провери с търсачката дали няма подобна - ако има ползвай нея. Целта е информацията по даден въпрос да е концентрирана на едно място, а не разхвърляна в много теми.
Можеш също да си спреш антивирусната като разархивираш и след като пуснеш Sentinel да пуснеш пак и антивирусната. При мен нямаше проблеми по този начин.
Съжалявам за глупавия въпрос, но на Java изпита трябваше л ида я позлваме?
Тоест, трябва да го инсталираме само за времето на изпита? После може да се махне? И така на всеки изпит....
dsmiteva - Не ще е от следващия изпит.
arsoman - да изключвайте го след края на изпита :) Ще ви кажем повече на следващия изпит.