HTML/CSS Домашно
Здравейте,
интересува ме следното - домашното трябва да е една уеб страница, нали? Която да съдържа това, което се изисква в Word документа, проблемите/задачите 1-6, а не отделен документ за всеки отделен проблем?
Поздрави
Здравейте,
интересува ме следното - домашното трябва да е една уеб страница, нали? Която да съдържа това, което се изисква в Word документа, проблемите/задачите 1-6, а не отделен документ за всеки отделен проблем?
Поздрави
Здравей,
доколкото виждам и в примерите от лекциите всяка задача, тема, е на отделен html файл или в папка , ако има images. И за това се прави една папка домашно, с отделните от 1 до 6 файлове , после в zip format се качват като домашно с твоето име например може да я кръстиш . Поне аз така го разбирам.
Здравейте,
И аз се почудих какво и как да пращам. В карайна сметка пратих един файл с 6 папки за отделните задачи и много се надявам форматът на файловете ми да е правилен :). Дали файловете трябва да са кръстени на наше име? Останах с впечатлението, че тъй като някой от нас ще ги проверява и трябва да е безпристрастен трябва да са анонимни :). Поправете ме ако греша, моля!
Поздрави
Вижте в демо архивите как са структурирани файловете. Всяко упражнение е нов файл + папка images.