Upload homework?
Колеги,
само аз ли не успявам да си кача домашното?
Моля, помогнете.
Предварително благодаря.
Колеги,
само аз ли не успявам да си кача домашното?
Моля, помогнете.
Предварително благодаря.
Явно още не е пуснато качването на домашни - аз съм онлайн и при мен все още се изписва - Няма домашно - и няма опция за качване.
Аз също не мога да го кача. Предполагам в най-скоро време ще можем да ги качим.
Здравейте колеги, аз съм Деян (лектора за вторниците). Може ли да ми кажете дали в момента е активно ъплоадването на домашно? Мисля че го пуснах, но тъй като не съм записан за курса не мога да видя дали е активна опцията.
EDIT: А сега ?
Здравей, вече може да се качва домашното :)
Извинявайте за забвянето колеги, вече разбрах че имам права да отварям ъплоадването на домашните. Ще се постарая да е отворено предаването в деня на всяка първа лекция (неделя). Успех на всички :)
Извинявай,но при мен имасамо прати url. Как да си кача архива?
Сега как е?
Перфектно Благодаря.
Здравейте,
И тук ли нещтата с домашните стоят така - може да качиш няколко домашни като валидно е последно каченото?
Точно така. Качваш домашна, после можеш да си я допълниш и пак да я качиш, като последната качена домашна е всъщност тази, която ще се проверява. (т.е. не е фатално ако забравиш да качиш без някоя задача, винаги можеш отново да си я добавиш и наново да качиш целия архив)
Да. По време на лекцията беше споменато, че можеш да си качваш домашното, а след това да си го теглиш ако решиш, че искаш да го подобриш. Освен това, не е задължително да си изпълнил цялото домашно. Все пак, има задачи с звездичка или две, които е желателно да се изпълнят, но не е задължително.
Здравейте.Отново има проблем с качването на второто домашно.Все още не е активно.
Все още не е проведена лекцията за съответното домашно. След това ще може да се качва домашното.
Благодаря.
Колеги, бихте ли ми казали кога е крайният срок за пращане на домашното от лекцията във вторник? Благодаря предварително.
В профила ти в курса си пише по принцип - 08.06.2014год.
Две седмици след лекцията е срокът за предаване на домашните.
Колеги, а кои файлове от Visual Studio качвате в домашното? Само сорс кода ли (.cs) ?
Архивираш цялата директория със съответното домашно. Тоест заедно със Solution. Конкретно за първото домашно, ще трябва да добавиш и текстовите файлове от задачите свързани с IDEs и програмни езици.
Здравейте колеги,
И аз имам проблем с качването на домашното.
Още по време на първата лекция "Въведение в програмирането" си направих домашното и го Upload-нах, днес когато влезнах в страницата на C# Basics, забелязах че нямам качено домашно.
Upload-нах го отново,изписа ми 100% готово, качено и т.н. След това рефрешнах страницата и отново нямам качено домашно.
Работят по сайта - има вече две отворени теми :) Не се притеснявай, ще го оправят.