Как се определят точките на "Общ резултат"?
Мислех, че това са точките от задачите, но явно не.
Мислех, че това са точките от задачите, но явно не.
Кои точки - тези от форума, тези от задачите, тези от крайната оценка?
Здравейте,
Там, където виждате точките, натиснете един кръгъл бутон и ще ви даде разбивка на точките. Вижда се точките от изпита, които се виждат само в Judge, как се превръщат в точки към оцрнката за курса. Във вашия случай явно има бонус от активност във форума.
Поздравления за добрия резултат!
Благодаря! :)
Здравейте ,
От кой изпит имате вече оценка ? Ако мога да попитам , и къде се отразява ?
Някъде в профила или се получава мейл ? Защото аз очаквам резултата от изпита на 28.08.2016г :)
За същия изпит става въпрос. Като отидеш в профила си, информацията е в първият таб - Обучения, точно под личната ти информация.
Благодаря намерих го :)
Влез в профила си, скролни надолу и в таблицата кликни на Обучения -> Софтуерно инженерство. Там трябва да ти излезат две графи - "Градик на записани модули" и "Всички записани курсове". На вторият показва резултатите от курса, а като кликнеш на стрелката в няво на "АКТИВЕН" ти показва подробно на кое колко точки си изкарал.
Аха - не. Крайната оценка се определя от оценката ти от изпита, от домашните и от активността във форума - за присъствените студенти, а тези, които са он-лайн само от оценката от изпита и може би и от форума - за последното не съм много сигурен.
Да, но аз имам ей такъв резултат:
а си мислех, че точките стават 600, както във задачите.
А и аз съм в онлайн форма на обучение и там се взема уж само оценката от изпита.
Браво на теб - можеш само да се радваш - а аз въпреки, че ги знам тия задачи - дали от притеснение, дали от умора, дали от точва, че имаше прекалено много хора се излохих и чак се учудвам от себе си, ама каквото е такова .