Здравейте
Тук може да задавате всякакви въпроси свързани с курса Android Development Fundamentals.
Ще гледам да ви отговоря максимално бързо.
Моля задавайте вашите въпроси като отделна тема, а не тук !
Тук може да задавате всякакви въпроси свързани с курса Android Development Fundamentals.
Ще гледам да ви отговоря максимално бързо.
Моля задавайте вашите въпроси като отделна тема, а не тук !
Какво ще представлява изпита в края на този курс?
За курсовият проект сами ли си избираме отбор или ще бъдем разпределени на случаен принцип?
За домашните. Само app/src папката ли да качваме ?
Да,само тях.
Привет, аз отново въпрос с към лектора. В последната лекция се спомена, че ще ни се оценяват домашните и от лектора. Въпроса ми е ще имаме ли и някаква обратна връзка от него или ще е само оценяване ?
Здравей Свилен,
в началото на видеото качено от курса има подробна разбивка на това какво се очаква да направите,но нека ти отговоря и тук:
1.Изпита е проект (създаване на пълно работещо приложение) което може да правите сам или в отбор целта е да измислите нещо което максимално да покрива критериите дадени по документ.
2.След датата обявена от софтуни за последно записване (и същата дата е за възстановяване на сумата) ще стане ясно колко човека ще се явите на изпита и от там ще бъде направена разбивка по отбори или вие ще трябва да обявите ако вече имате другарче за да ви запишем.
П.П:Нека изместим всякакви въпроси извън тази тема за да е синтезирано и сбито.
Поздрави,
Митко
Защитите на проектите само присъствено (на място) ли ще бъдат или може да има защита и по скайп ?
Здравейте verito898,
Аз лично съм против защитите по скайп,но ако не сте много хора нямам нищо против ще стане ясно след 3-4 лекция и ще преразгледам този въпрос отново.
Поздрави,
Митко