Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
pichowskii avatar pichowskii 37 Точки

Homework: Source Control Systems

Здравейте колеги,

Изчетох целия файл за домашното, но така и не разбрах какво домашно трябва да предадем и защо трябва да линк, като в файла пише "Please submit as homework a single zip archive..."?

Благодаря предварително!

Поздрави!

Тагове:
0
Teamwork and Personal Skills
Fundamentalen avatar Fundamentalen 133 Точки

Трябва да си направиш github профил и да сложиш някви проекти или домашни вътре. После предаваш линка на профила си като домашно.

1
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Здравей, целта е да се научим да работим със Сорс Контрол Системи. Ето видеото от лекцията в което има много демота и упражнение на живо. Сорс контрол системи - Видео

-2
borislavml avatar borislavml 368 Точки

Колеги, имам една молба и за да не пускам излишно цяла нова тема пиша тук.Сега гледам лекцията за Source Control системи и съм на часта, на която трябва да пробваме да събмитнем нещо към github.com/softuni през SVN. Виждам, че Наков добаи част от колегите като админи в softuni-friends team- а, който явно не е публичен и аз не мога да достъпя или да дам някакъв рекуест за добавяне. Видях,че добавените колеги безпробелемно добавиха други, затова молбата ми е някой, който има възможност да ме добави в групата, за да мога и аз да къмитвам към "мусаката". laughing  Предпоалгам, че и за напред ще се ползва доста! Благодаря предварително!

0
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки

Какъв ти е user-а?

0
borislavml avatar borislavml 368 Точки

Ама и аз съм един усетен :) borislavml му е user-a. Ето го направо и линк към профила ми,че ппонякога май е трудно да се уцели правилния човек, аз поне съм добавял грешни хора laughing цък .Мерси много колега!

0
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки

Малко се замотах, но те add-нах вече ;)

1
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки

Готов си.

0