Качване на домашни
Привет,
Ще бъде ли отворен линк за качване на домашните в системата или трябва да ги изпращаме по някакъв алтернативен канал?
Привет,
Ще бъде ли отворен линк за качване на домашните в системата или трябва да ги изпращаме по някакъв алтернативен канал?
Здрасти Денислава,
Системата за домашни е активна.
Здравей Денислава,
Задал съм въпроса към техническият отдел на SoftUni,утре ще имам някаква резолюция и ще ви отговоря в повече детайли на въпроса.
Поздрави,
Митко
Да не отварям нова тема: Каква е %-ната разбивката на крайната оценка по компоненти: домашни, проект, т.н.?
1.Курсов Проект : 100точки
2.Домашни 5 на брой -> 50точки , даване на оценка за колеги и техните домашни 50точки
Общо за целият курс 200точки
Тенкс.
Здрасти,
Има ли някакви специфични изисквания за оценките на домашните на колегите? И имаме ли изобщо достъп до тях?
Поздрави,
Марян
Здравейте!
Има ли някакво развитие по въпроса с качването на домашните?
За сега качи само архивираната src папка, пък ще видим дали ще има друго решение (съмнява ме).
Написъл съм във форума тук какво трябва да качвате като домашно,моля потърсете го за да не се повтарям.
Здравейте отново!
Тази сутрин успях да "окастря" домашното до 117Kb zip, който може да се build-не и съответно го качих. Малко по-късно видях твоят отговор (надявам се не е проблем, че пиша на "ти").
Това, което намерих (https://softuni.bg/forum/11459/zdraveyte) е да се качва само app/src.
Според мен е по-удобно когато домашното се разглежда от някой да може да се види реално какво прави app-а.
Finally: качваме само app/src или може да се качи нещо, което се build-ва (ако все пак се събира в ограниченията на системата)?
P.S. Съжалявам, ако вече досаждам :D
Здравейте !
Ако сте записан за курса отстрани в страницата на курса има секция с домашни и бутон качи.
Поздрави,
Митко
Здрасти rizinski,
Проверете дали нямате .bin file & dex files генерирани от android studio който покачват изкуствено размера.
Очаквам от вас да ми дадете src папката + manifest file-a
Не е ли достатъчно да се качи src папката - тя съдържа layout.xml и activity.java файловете и е не повече от 100КБ зипната? Аз лично така направих с моето домашно.