Защо студентите в онлайн форма на обучение няма право на ментор?
Добър ден,
Бих искал да попитам защо студентите в онлайн форма на обучение няма право на ментор?
Преди 3 месеца чух за SoftUni от моя приятелка която живее в София. Поинтересувах се и разбрах че тази форма на обучение е просто идеална за мен защото живея инзвън България но имам доста свободно време понеже работя като стюард. Бих искад да бъда в присъствената форма на обучение но наистина нямам тази възможност.
Незнам до колко точно ментора допринася за успехите но все пак идеата ми се струва страхотна и затова исках да попитам "Защо" и дали има някакви други онлайн варианти да се сдобия с ментор.
Благодаря предварително,
Илиян Цачев
Първо искам да благодаря за бързият отговор! :)
Както виждам форумът е наистина добро бързо средство за получаване на отговори. Това ми доказва още повече че Softuni е отличен избор!
Разбирам напълно менторството очи в очи. Но причината поради която задавам този вапрос е че аз (както и много други предполагам) съм доста начинаещ и публикуването на дребни въпросчета във форума ме притеснява понеже е достъпен за всички.
Фактът че менторът може да те посещава в къщи ми се струва доста добър. Но в днешно време няколко собщения в Whatsapp или Skype веднъж в седмицата ще е напълно достатъно за мен (предполагам и други).
Моля не приемайте този пост като критика, а просто като " feedback ".
Благодаря
Все пак е възможно някой да му обяснява онлайн по Skype или някой друг chat client .
Особенно ако се използва Share screena в Skype който аз лично позлвам непрекасното и работи отлично :))