Нужда от съвет.
Здравейте, колеги и приятели!
Както може да предположите от заглавието имам нужда от съвет. Та проблема ми е следния, миналата година януари си взех входния изпит с 5.32 и влезнах успечно в софтуни. Март месец платих и започнах Fundamental левела, паралелно обаче с него започнах и работа, защото не съм от София и все от някъде трябва да си докарвам приходи. Ходих първите 3-4 лекции от Java курса, но работата почти всеки ден ме убиваше, защото беше по 12 часови смени. Спрях да посещавам лекциите, защото просто нямах възможност да ги съчетавам с работата, а без работа нямаше как да остана, защото иначе отивам на улицата. Общо взето от целия Fundamental level да съм изкарал 3-4 лекции от Java курса. Преди няколко дни напуснах досегашната си работа, която беше по 12 часа и искам много да си върна тренинга, който съм изгубил през почти пропиляната година. Има ли как примерно, да наваксам онлайн и някак си да се явя на изпитите, които съм изпуснал или задължително трябва да запиша нивото отначало? Защото искам да мина през всичко, което включваше курса... Въпроса ми е тъй като съм посетил изключително малко лекции от целия курс, ако реша да го запиша отново, пак ли трябва да си платя таксата? Смисъл такъв, че аз не съм се възползвал от тях, защото просто нямах време. Или по-скоро, какво трябва да направя най-добре в моята ситуация според вас? Защото адски много се прецаках и сега мега много съжалявам, защото си пропилях времето и парите отидоха на вятъра.
Ясно...
Добре, блгодаря на всички отзовали се!!
Може би ще те послушам, ще прегледам basic level-a и ще запиша Tech модула, пък да видим.
То нямаш много избор, тъй като C# Fundamentals ще има чак май месец, а да чакаш до май си е чиста загуба на време. По принцип мисля, че имаш право да запишеш DB модула, дори и да не си си взел изпитите от фундаменталса, но щом не си се занимавал скоро по-добре Tech modula, тъй като той е преходен, а и е задължителен вече.
Януари почва c# fundamentals.