Въпрос за видеото от лекциите
Има ли онлайн студенти, които не гледат видеата от лекциите?
Изпускам ли нещо, ако не ги гледам, а само чета презентациите?
Има ли онлайн студенти, които не гледат видеата от лекциите?
Изпускам ли нещо, ако не ги гледам, а само чета презентациите?
Хубаво е да слушате какво казват лекторите, защото има някои неща, които ги няма в самата презентация.Отнема време да се гледат, но така е сигурно,че няма да изпуснете нищо. Поздрави :)
Доста ще изпуснеш ако не гледаш видеата. Не мисля че има онлайн хора който не ги гледат и не мисля че начинаещ ще се справи без да гледа нито едно видео. Не виждам и добра причина да не ги гледаш, освен че са дълги но няма как да стане с по 1 час на ден.
Ами аз не съм съвсем начинаеща и видеата на Programming basics не съм ги гледала. Тук по-различно ли е?
И аз искам да ги гледам, но ще трябва да се откажа от едни други курсове, на които съм се записала, защото няма как да успея иначе.
Ами по-интензивно е, погледни матеряла щом не си начинаеща и сама си прецени. Аз не мога да знам на какво ниво си в момента.
И аз на Basic лекциите, на които не присъствах не ги гледах допълнително, но онзи материал ми беше познат вече. Сега на Fundamentals мисля да ги гледам, въпреки допълнителния курс, на който евентуално чакам да се запиша, най-малкото защото има част от материала, с който не съм запозната, а и самото видео е доста по-богато като съдържание от презентацията, казват се странични полезни неща, които винаги биха влезли в употреба.
Да, но аз бях онлайн и въпреки това не съм ги гледала. Най-вероятно ще се опитам да ги гледам доколкото мога... каквото стане...
Вече ще съм онлайн, затова ти казах какво смятам аз да правя...
За Basic специално, моето мнение е, че не си пропуснала нищо, че не си ги гледала или пък от това, че си била онлайн. Като цяло смятам времето си за загубено с присъственото на подготвителния курс и не съм си го губила с гледане на пропуснати лекции щото материала ми беше познат, а го влагах в решаване на задачки
Много зависи какво ти е нивото на знания. Ако смяташ, че нищо повече от това, което знаеш няма да ти кажат - не ги гледай, влагай си времето в нещо практическо и по-полезно. Но ако материала ще ти е нов и непознат - в презентациите са само нахвърляни опорни точки, по които говорят 2 часа...
Успех!!!
Да не би другите ти курсове да са в WebAcademy?