Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ggabie avatar ggabie 10 Точки

Възможно ли е да се качват авторски решения на домашните?

Здравейте,

честно да си призная досега нямам нито едно домашно, в което да съм успяла да реша всички задачи (проблеми). За съжаление и като съм оценявала, досега не съм срещнала нито едно изцяло решено домашно. Имало е по-добре разработени домашни от моите, естествено взимала съм идеи, примери от тях, но никое не е било 100%. При решаването на домашните колкото и да си помагам с интернет винаги ми остават неща, които не мога да направя.

 

Питането ми е, дали има възможност да се качват някъде решения на всички задачи от домашните или да ги коментираме, след изтичане на срока за качване на домашното и за оценяване?

 

Благодаря!

Тагове:
2
HTML/CSS 11/09/2016 09:56:46
Alexander7337 avatar Alexander7337 15 Точки

По принцип има възможност да се качват в GitHub решенията на задачите, но за конкретния курс това не се прави. Най-вероятно има някакви съображения. Ако си в присъствена форма, можеш да попиташ на място. Някои от задачите са доста пипкави и би било добре да се покаже някоя друга техника, което ще спести и доста време :)

0
jivako000 avatar jivako000 296 Точки

Здравей! Разбирам те напълно, но затова сме ние, за да ти помагаме! Винаги можеш да задаваш своите въпроси тук, във форума! Ако желаеш можеш и да се свържеш със всеки от нас на лично съобщение във някоя от социалните мрежи, оставени във профилите ни! Не се притеснявай, всеки се учи!

Успех!!! smiley

0
MilenaSl avatar MilenaSl 161 Точки

Тъй като за всеки WF HTML/CSS курс домашните са едни и същи, няма как да качат някъде авторските решения.

Но! повечето задачи ги има обсъждани тук, във форума. Не е много, но пак е нещо. Ето в тази категория можеш да намериш решения https://softuni.bg/forum/categories/9/web-fundamentals-html-css или с добрия стар search.

1
ggabie avatar ggabie 10 Точки

Благодаря! :)

0