Програма по софтуерно инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
smu4k avatar smu4k 34 Точки

Избор на професия

Здравейте хора,
днес получих mail, че е отворено записването за професия (C# Web Developer, Java Web Developer, PHP Developer, JavaScript Developer). Но единственото, което ми е активно е JavaScript Developer, както и имам програмата само за този курс.

Някой нещо по тази тема да знае?

Благодаря!

 

r3v3nan7 avatar r3v3nan7 364 Точки

Ако не се лъжа джаваскрипта става задължителен за всички професии, така че може би след този курс вече по-конкретно ще се избира професия.

0
smu4k avatar smu4k 34 Точки

Ами едва ли защото като влезнеш в Обучения на сайта на СофтУни Professional Modules са си 4ри, а по-точно C# Web Developer, Java Web Developer, PHP Developer, JavaScript Develope. Да разбирам, че и ти си получил мейл само с Js ?

0
r3v3nan7 avatar r3v3nan7 364 Точки

 Мисля , че мейлът който получих е същия като твоя да.

0
Wencii avatar Wencii 90 Точки

Здравейте!

Доколкото съм запомнил нещата, JS Core модулът присъства в четерите професии, както и че той ще се проведе пръв. Някъде във форума казаха, че която и професия да изберете, впоследствие няма проблем да си я смените (е предполагам, че ще може до началото на различните модули от професиите, т.е. до следващия модул). Предполагам, че нещо са омазали и затова е активно само JS Dev, но предвид, че всички ще карат един и същ модул, няма да има голямо значение професията в момента.coolcool

0
blution_mor avatar blution_mor 4 Точки

Колега, до колко аз разбрах JS Core участва във всички професии, тъй като е много широко разпространена технология, която може би всяка една себеуважаваща се софтуерна компания интегрира в проектите си. Поради тази причина се започва с този модул като основен и след това се разклонява в C#, PHP, Java или JavaScript specific модули. И се надявам да е така, защото в противен случай нещо няма да бъде като хората. 

2
09/09/2016 03:01:35
gabi.ivanova avatar gabi.ivanova 370 Точки

Такава е идеята и сега всички професионални модули започват с JS Core.

0
inktech.n.kikov avatar inktech.n.kikov 42 Точки

Привет!JS core е задължителен,след него би следвадало да си избереш в коя технология би искал да се специализираш.Някой знае ли дали ще качат видеото от презентацията на хората от различните професии,което се проведе вчера ако не се лъжа ?

0