Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Matrix avatar Matrix 1088 Точки

Поздравления за инициативата!

Ако човек не преследва изпитите и сертификат, но се интересува по нещичко от digital темите - ще има ли достъп до лекциите, или това ще става само след плащане на съответната сума по обявените такси?

 

2
jivako000 avatar jivako000 296 Точки

И мен ме интересува този въпрос!

0
ivan_nenkov avatar ivan_nenkov SoftUni Team 27 Точки

Здравейте,

Първият курс от програмата - Основи на дигиталния маркетинг е безплатен и материалите му са достъпни за всички. След полагане на приемен изпит след този курс, ще можете да се запишете и в останалите 6 курса, като ще имате възможност да заплатите пакетна цена за цялата програма (след успешното и завършване курсистите ще получат цялостна диплома и кариерно съдействие)

В бъдеще ще имате възможност да се записвате и в единични курсове от програмата (всички цени са обявени в сайта). Препоръчваме този вариант, единствено ако проявявате интерес към 1 или 2 конкретни курса, тъй като по този начин цената на курс е доста по-висока в сравнение с пакетната.

Достъп до материалите от платените курсове ще имат само записаните курсисти в тези курсове

1
SasheVuchkov avatar SasheVuchkov 0 Точки

Здравейте,

Кандидатствал съм за присъствена форма на обучение на първия курс. Освен това смятам да изкарам цялата програма.

Интересувам ме какви материали са необходими за присъствената форма?

И най-вече дали трябва да си нося собствен лаптоп?
Какви учебни пособия ще бъдат осигурени?

Освен това се интересувам как стоят нещата с изпитите...
Ще има ли "поправителни изпити", ако курсиста не си вземе сертификата от първия път?

Поздрави,
Саше Вучков

1
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

Не е задължително да носите лаптоп, но имайки предвид естеството на изучавания материал, то такъв винаги ще ви е от полза. 

Учебните материали ще бъдат предоставени на всички курсисти, както и лицензи за софтуер в случай, че обучението разчита на специфична платформа/програма за провеждането си. 

Изпитни поправки не са планирани до момента, но естеството на "изпитите" (като изключим Digital Marketing Fundamentals) е курсово задание, което ще можете да предадете в даден срок след края на обучението. :)

0
14/09/2016 16:42:27
SasheVuchkov avatar SasheVuchkov 0 Точки

Благодаря Ви за подробния отговор. :)

Чиновете в залата имат ли контакти?

1
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

За обученията на Digital към момента ще се използват залите на SoftUni, в които има контакт за всяко място, както и LAN връзка, WiFi, мултимедия и озвучителна система за лекторите и т.н. :)

0
Siana.M avatar Siana.M 1 Точки

Здравейте,

Аз имах проблем с кандидатстването. При опит да изпратя данните си ми изписа грешка: Има проблем с обработването на вашата заявка. Моля опитайте отново по-късно.

Възможно ли е това да е заради формата на файловете. Бях прикачила pdf-и. Или има някакъв друг проблем с платформата и в момента просто не приема регистрации?

Поздрави,

Сияна

0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

Още ли присъства проблемът? Може ли да ни дадете малко повече информация за това какви стъпки е нужно да предприемем, за да го пресъздадем (включително каква грешка ви дава/screenshot, браузър и версия на браузъра и каквото още сметнете за уместно).

0
dreamzz avatar dreamzz 5 Точки

Здравейте, 

При кандидатстването в присъствена форма допустимо ли е CV-то и мотивационното писмо да бъдат написани на английски език?

Поздрави,

Анна

0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

Да, можете да предадете документите на английски език :)

0
dreamzz avatar dreamzz 5 Точки

Благодаря :)

0
fiherLuci avatar fiherLuci 225 Точки

След преминаване на основния курс с отлична оценка ще има ли нужда за следващия основен курс от ментори, асистенти и т.н. ?

0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

До момента не е предвидено да има асистенти или ментори в обученията на Digital. Ако видим, че нужда от такива има, то същата практика, която познавате до момента най-вероятно ще бъде въведена. :)

0
g.pavlova avatar g.pavlova 0 Точки

Здравейте,

Искам да попитам в дистанционната форма на обучение всичко ли е онлайн (вкл. изпита след Marekting Fundamentals курса), тъй като нямам възможност да присъствам на място?  
Също уроците stream-ват ли се или се качват онлайн с възможност да се гледат и извън зададените часове на провеждане? След края на курса продължаваме ли да имаме достъп до материалите? 

Благодаря предварително.

0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

Да, всички изпити ще се провеждат онлайн и за двете форми на обучение - изпитът след Marketing Fundamentals е онлайн тест, а всички останали изпитни работи са задания за проекти, които ще се предават онлайн.

Уроците ще се записват засега, както е до момента в SoftUni и ще може да се гледат в удобно за вас време. Също така запазвате достъпът си след края на обучението, щом веднъж сте заплатили :)

0
delirious221 avatar delirious221 0 Точки

Здравейте,

Тъй като срокът за кандидастване изтече на 09.10, вече записалите те курсисти ще получим ли допълнитна информация относно провеждането на курса, тъй като аз се записах за онлайн присъствена форма, как ще се достъпват видеа, презентации ит.н

Благодаря.

 

Поздрави

Виктория

0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Здравейте, 

Да, ще ви бъде известено преди започването на обучението и ще ви бъде дадена информация за това как да достъпвате материалите. Ще комуникираме с всички курсисти чрез e-mail, така че не забравяйте да го следите! :)

 

0
nirvana6 avatar nirvana6 0 Точки

Здравейте, едва сега видях за предстоящото обучение по дигитален маркетинг, но срокът е изтекъл. Има ли все още вариант за записване към онлайн обучението ?

0
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Ще ви помоля да отнесете въпроса към info@softuni.bg, октъдето ще ви кажат дали и как ще може да станете част от програмата в онлайн форма. 

0