Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
badbutcher avatar badbutcher 144 Точки

Проблем с импортването.

Стигнах до 4-та стъпка на лаба която е за импортването. Импортвам си нещата при което Unity ми гърми. Пускам си пак проекта и вътре има разни папки в които нищо не работи. А в конзолата имам 153 ерора и 19 уорнинга.

Опитах няколко пъти наново и резултата е един и същ.

Тагове:
0
Unity for Mobile
flareset avatar flareset 140 Точки
Best Answer

И при мен се едитора крашва при импорт на пакета с проекта, към края, когато стигне до "Small assets". След това го пускам пак, зарежда, но не знам дали липсват някои асети. Вчера търсих инфо в нета за грешката, която изкарва в логовете, но поне от което видях при мен не е това причината. Свалих няколко асета от сайта на Юнити, даже тоя по-големия, който е в Cheat-Cheet - "Nature Starter KIt 2", но не се получава такъв проблем. Ако тоя пакет го има в Asset Store, дайте линк да видя дали ще стане оттам.

https://postimg.org/image/5pxexjx8b/

0
11/09/2016 15:12:43
flareset avatar flareset 140 Точки

Проблемът ми е бил от версията (5.3 и нещо си). Бях я забранил във Firewall и ми казваше, че е ъпдейтната, а тя не е проверявала в нета. С Бетата и с 5.4 е добре.

1
Demolution avatar Demolution 3 Точки

Немога да ти помогна с грешките в импортването, само мога да кажа, че чак когато завърших лаба останах само с 1 warning. Преди това и аз имам 1000 ерора в конзолата. Смисал не са свързани работите предполагам. Дано да съм те улеснил малко.

Поздрави.

0
kasskata avatar kasskata 492 Точки

Не можах да те разбера много какво се е случило.Имаш ли начин да дойдеш преди лекцията на консултация да го погледнем ??? :)

0
badbutcher avatar badbutcher 144 Точки

Няма нужда flareset се оказа прав. Трябва да се свали beta версията на unity. Но незнам защо сте избрали да работим върху beta версията която излезе преди броени дни.

0
flareset avatar flareset 140 Точки

Всъщност във видеото май е на 5.4, не на бетата. Във фейсбук Kаската каза, че всеки понеделник си ъпдейтвали едитора, когато има нова версия. Вече и аз ще имам това наум.  Добре е и в лекциите да се споменава за такива дребни и изнервящи проблемчета. :).

0