Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
dakata92 avatar dakata92 0 Точки

Изкарване на Сертификат online

Здравейте! Нямам възможност да се явявам на лекции, понеже не съм от София, но имам познания в областта на PHP и бази данни, но ми се иска да си обогатя автобиографията с един сертификат. Въпроса ми е дали мога по някакъв начин да карам директно някакви изпити онлайн, за да си изкарам такъв сертификат, без да се налага да посещавам университета?

Тагове:
0
PHP Web Development Basics
jivako000 avatar jivako000 296 Точки

Здравей! 

Можеш да се обучаваш в онлайн форма - гледаш всички лекции, имаш достъп до всички материали от курса, който си записал. Но изпитите се провеждат само и единствено в София в сградата на SoftUni, т.с когато има фиксирана дата за изпит, ти се явяваш на него присъствено!

Успех! smiley

0
dakata92 avatar dakata92 0 Точки

А обучението и изпитите плащат ли се и ако да каква е цената им? Изпитите на каква честота са горе долу?

0
jivako000 avatar jivako000 296 Точки

Всеки записан модул се заплаща еднократно, като не плащаш повече за явяване на изпит! Ако решиш да се явиш на поправка, тогава се плащат 20лв, иначе в цената си влиза всичко!

Успех! smiley

0
gabi.ivanova avatar gabi.ivanova 370 Точки

Ако не искаш да записваш конкретна специалност с всичките и курсове, може да следиш отворените курсове. В страницата на всеки има информация кога започва, как протича изпитът, колко струва, какво се изучава, какви форми на обучение има и др. Всички изпити за сега се провеждат присъствено в София. Обучението обаче, за повечето курсове е възможно и в онлайн форма.

0
11/09/2016 23:09:00