Programming fundamentals - домашни
Здравейте,
Искам да попитам сроковете за качване на домашните за студентите , които са в online форма на обучение , същите ли са , както при присъствените студенти и при нас ли домашните формират 10% от оценката ?
Здравейте,
Искам да попитам сроковете за качване на домашните за студентите , които са в online форма на обучение , същите ли са , както при присъствените студенти и при нас ли домашните формират 10% от оценката ?
Домашните формират 20% от оценката,а 10% са от форум и присъствие. Не съм много сигурен дали това важи и за онлайн формата. Ще бъде добре ако някой присъствал на Course Introduction даде малко яснота, тъй като още няма видео по темата в системата.
Сроковете за качване на домашни са еднакви за всички.
Виждам, че на страницата на курса има възможност за ъплоудване на файлове.
В тази част от курса не са ли всички домашни в Judge системата?
Мисля, че в Programming Fundamentals, домашните се предават като ги компресираш в рар или зип, след което ги ъплоудваш.
От 19.09 трябва да сложиш url линк към профила ти в github. Немога да разбера трябва ли да имам някаква обратна връзка, нещо някой гледа ли какво си правил, малко ми е неясно.
|
6:53 PM (1 hour ago)
|
|
||
|
||||
Здравейте,
Да, сроковете за Вас са същите и домашните са 10% от оценката Ви.
Домашните не са задължителни ако си онлайн, но без тях няма как да изкараш 100% на изпита.
Май това е само за редовните..поне така беше преди