СофтУни и Варненски Свободен Университет?
Здравейте, искам да уча паралелно в СофтУни и ВСУ. Във ВСУ се започва от септември и не знам дали е от значение кога трябва да се кандидатства в СофтУни - януари, май, септември. Или не е от значение?
Здравейте, искам да уча паралелно в СофтУни и ВСУ. Във ВСУ се започва от септември и не знам дали е от значение кога трябва да се кандидатства в СофтУни - януари, май, септември. Или не е от значение?
По принцип няма значение. Единственото ти значение е ,че ако си взел приемния изпит по Programming Basics във СофтУни, с тая оценка може да кандидатстваш и ще ти бъде призната от ВСУ ( е зависи коя специалност си си избрал - трябва да е свързана със софтуерните технологии) - Даже и така е по-добре да караш дуално обучение(паралелно във ВСУ и СофтУни).
Аз заявих желание още Август месец, но още не са ми върнали отговор от СофтУни-то. Нали някакви документи трябва да пращаме!
Но пак ли уча 3 години във ВСУ?
Да - за да може да ти дадат държавно призната диплома. А иначе може и след като дай-боже успееш да завършиш вСофтУни и придобиеш диплома, може да кандидатстваш и след това. Караш една-2 години редовно или задочно и пак придобиваш диржавно призната диплома.
Не са ли 4 след СофтУни?