Нямате изпратено домашно?
За всяка тема и на Java Basics, и на TeamWork курса пише, че нямам изпратено домашно, а аз съм пратил всичките. А и не мога да предам домашно за TeamWork-a. Каква е причината?
За всяка тема и на Java Basics, и на TeamWork курса пише, че нямам изпратено домашно, а аз съм пратил всичките. А и не мога да предам домашно за TeamWork-a. Каква е причината?
Някой счупи сайта ;), мислех и аз да пиша тема, но се надявах, че виновника ще го оправи преди повечето потребители да разберат. Уви още е развален, тъкмо проверявах домашни. Надявам се по-късно всичко да е ОК.
Нещо се е бъгнала системата. Щом си си пратил домашните няма какво да се притесняваш, не е в теб проблема.
Ами оценяването на домашни? Мислех, че до днес вкл.
И аз така си мислех...
Изпращането на домшано "Направи си блог" би трябвало да е до днес включително (01.06.2014 23:59ч. ) ,нали ?
Да :)
Не, срокът беше до 00:00 6/1/2014. Т.е. си го изпуснал.
Мм, щом има такъв проблем, мисля, че ще е редно да се удължи малко срока за проверка на домашни? Ако... ако не са се затрили, разбира се xD
А и предполагам, че не съм единствената, която има домашно(и) без нито един коментар, а дори и да е(са) проверено(и) малко преди крашването - не мога да видя и оценя фийдбек-а, нито да пусна последно направените рецензии от мен.
Това с домашните по принцип си е доста мътна история. В началото на всеки курс уж се казва, че сроковете за предаване на домашното са 2 седмици (всеки може да види сроковете в слайдовете) след съответната лекция, само че за Java беше не повече от седмица. Сега то по принцип ясно, че ако беше 2 седмици, срокът за предаване на последното домашно още нямаше да е изтекъл, а ние вече сме почнали друг курс, което е малко тъпо като комбинация. Това нещо (за 2-те седмици) го имаше и при откриването на HTML + CSS курса, но някак си вече не му вярвам. :)
Както и да е, за предаване на домашното има поне някакви обявени срокове(макар и единият да е подвеждащ и очевидно грешен) и поне тия в системата като ги видиш, знаеш кога е този срок. За преглед на домашните обаче няма абсолютно никаква, ама никаква конкретна информация. Така се получава, че всеки си има някакво свое виждане по въпроса, а не трябва да е така.
Ще направим така, че да се вижда крайния срок за оценка :)
При нас е проблема - ще го разрешим възможно най-бързо и ще компенсираме за изгубеното време :)
Вече всичко би трябвало да е нормално, с домашните.
В такъв случай, докога може да се оценяват?
А дали ще има възможност да се отвори отново възможността да си пейстнем линка към нашият блог, тъй като вчера тази опция не беше достъпна, а реално срока за предаване доколкото си спомням беше до 01.06.2014, 23:59. Поправете ме, ако греша :)
Edit : Бях писал по този повод вчера на екипа на СофтУни. Днес получих отговор, че срокът е удължен до 02.06.2014, 23:59. Макар, че на мен ми изписва в системата, че е до 08.06.2014. Както и да е, всички които са закъснели с предаването на това домашно - Now it's the time!
Срокът беше до 01.06.2014г 00:00ч :(