Основи на програмиране - за ученици!
Здравейте, записах се за основи на програмиране за ученици(тъй като съм 11 клас , и нямам възможност да пътувам до София се записах онлайн)
От някъде 6 месеца гледам видео лекциите по основи на програмиране и правя домашните , само , че не се бях записал
целта ми беше да видя и опитам с това, и когато се почувствам напълно готов, да се запиша. С регистрацията от тук се влиза и в jujde , а там съм решавал някои задачи , не всичко , но...
Въпроса м е следният:
Проблем ли ще е сега , тъй като съм качвал в jujde решения на задачи ? Смисъл , като предавам домашни ще се отчита ли , че съм предал или... ?
Съжалявам ако въпроса ми е доста тъпо зададен , но досега съм гледал видео лекциите без
да се занимавам с тези неща.
Въпроса е дали като съм предал домашното след като е започнал курса , ще започне да ми отчита , че съм си решил задачите?
Притеснява ме да не стане така , че да съм си решил всички задачи , но в системата на СофуУни да не показва това и дефакто да съм правил всичко на вятъра
Трябва да ги изпращаш отново всички упражнения след самата лекция, защото моя опит показва, че като бях записал предния programming basics курс и бях изпращал решенията, на следващия не ми бяха отчели!