Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Jordan_Dobrev12 avatar Jordan_Dobrev12 322 Точки

Основи на програмиране - за ученици!

Здравейте, записах се за основи на програмиране за ученици(тъй като съм 11 клас , и нямам възможност да пътувам до София се записах онлайн)

От някъде 6 месеца гледам видео лекциите по основи на програмиране и правя домашните , само , че не се бях записал

целта ми беше да видя и опитам с това,  и когато се почувствам напълно готов, да се запиша. С регистрацията от тук се влиза и в jujde , а там съм решавал някои задачи , не всичко , но...

Въпроса м е следният:

Проблем ли ще е сега , тъй като съм качвал в jujde решения на задачи ? Смисъл , като предавам домашни ще се отчита ли , че съм  предал или... ?

 

Съжалявам ако въпроса ми е доста тъпо зададен , но досега съм гледал видео лекциите без

да се занимавам с тези неща.

0
Programming Basics
jivako000 avatar jivako000 296 Точки

Здравей!

Няма да имаш абсолютно никакви проблеми със изпратените решение. Можеш съвсем спокойно да изпращаш колкото искаш решения на дадена задача, независимо дали си записал курс или не!

Успех!smiley

0
Jordan_Dobrev12 avatar Jordan_Dobrev12 322 Точки

Въпроса е дали като съм предал домашното след като е започнал курса , ще започне да ми отчита , че съм си решил задачите?

Притеснява ме да не стане така , че да съм си решил всички задачи , но в системата на СофуУни да не показва това и дефакто да съм правил всичко на вятъра

0
jivako000 avatar jivako000 296 Точки

Трябва да ги изпращаш отново всички упражнения след самата лекция, защото моя опит показва, че като бях записал предния programming basics курс и бях изпращал решенията, на следващия не ми бяха отчели! 

smiley

0
WifiAvivi avatar WifiAvivi 150 Точки

Като се запишеш официално - автоматично всички решени задачи в judge-a ти се считат за предадени. Това важи ако няма промени по програмата - че понякога правят разместване и/или добавяне/премахване на задачи. Но тези които не ги пипат ти се броят за решени => предадени.

0
23/09/2016 17:50:08
stanchev1 avatar stanchev1 122 Точки

Аз също бях като теб,и аз така решавах преди да се запиша и сега вече като съм в Programming Basics изпращам нови решения ,за да не стане гаф.

Поздрави!

0