След приемния изпит?
Здравейте, след приемния изпит, ако ме приемат, веднага ли започвам тек модула или мога да изчакам няколко месеца?
Здравейте, след приемния изпит, ако ме приемат, веднага ли започвам тек модула или мога да изчакам няколко месеца?
Оценката от изпита ти e валидна 2 години, т.е. до 2 години можеш да се запишеш с тази оценка. Ако пропуснеш този срок, ще трябва отново да се явяваш на приемен изпит.
До колкото си спомням изпитът ти важи няколко месеца и можеш да продължиш след това. Не се сещам обаче колко беше. Година мисля, че беше
Здавей, зависи кога ти е изпита, но почти сигурно е че малко след това започва и Tech модула, но пак зависи как ще нагласят програмата от СофтУни. Както бях аз - на 28.08 беше изпита и на 19.09. започна Tech модула. И мисля, че може да отложиш (ако искаш - никой не те задължава да продължиш - както е и с курса по Programming Basics - караш го безплатно и ти си преценяваш дали ще ходиш на изпит - никой не те задължава да ходиш), но трябва да следиш кога занапред ще има курс, и е най-добре да се свържеш с админицтрацията на СофтУни - да се разберете (след като вземеш изпита).
Благодаря за конкретния отговор!
В този аспект искам да попитам дали оценка от изпит (например Programming Fundamentals) е валидна за подобен срок. Т.е. дали след приключването на курса мога да направя пауза и да продължа с обучението след 4 месеца например?
Благодаря предварително!