[Technical Issue] Webstorm - валидност на лиценза за Linux
Здравейте,
Лиценза за Webstorm важи ли за Linux дистрибуциите или е само за Windows ?
Здравейте,
Лиценза за Webstorm важи ли за Linux дистрибуциите или е само за Windows ?
Здравей,
Никъде в имейла не е упоменато, че е само за Windows дистрибуцията. Пробва ли да активираш лиценза под Linux-ката дистрибуция?
Важи, важи Аз го подкарах без проблеми и под Linux, и под Windows
Добър ден,
да не отварям нова тема. Наблюдател съм на курsа Java Script Basics (първа лекция от 04.11) а живот и здраве ще се запиша и онлайн от следващото ниво 1. Инсталирах си Webstorm за 30 дни triаl a искам да си го имам перманентно, но нямам лиценз.
Разбирам, че студентите от ниво 1 имат лиценз за Webstorm. Може ли и аз да получа такъв или някой ако може да ми изпрати license key ако е еднакъв за всички.
Мерси :-)
Здравей,
Щом нямаш мейл с лиценза явно нямаш късмета да имаш безплатен WebStorm.
Като запишеш ниво 1 със сигурност ще получиш и ти лиценз при започване на курса по Web Fundamentals. Не мисля, че е коректно някой от нас да ти прати лицензния ключ, по-скоро пиши на мейла на СофтУни ако преценят те да ти предоставят.
Другия ти вариант е да пишеш на нещо друго - Visual Studio Express, Sublime... :)
Здравейте, тъй като до сега писах на VS, но за курса по AngularJS си инсталирах WebStorm, но явно съм си изтрил писмото с лиценз кода. Може ли някой да ми каже какъв беше, имам някакви спомени, че имаше нещо общо с факултетния номер.