Judge problem
Здравейте колеги, Сега правя задачите от новият лаб Functions and Arrow Functions и забелязах,че judge ми дава грешки при един от нулевите тестове на задачата Palindrome и на един от ''реалните''. Раоботата е там, че на моята машина резултата си излиза верният, а в джъдж грешният. Ето код http://pastebin.com/JsBQQ8w5 , грешката е пр входа когата трябва да върне false, при мен си бачка нормално и си го връща, но в джъдж връща true. Идеи защо това става така ?
Не съм убеден, че там прблема, тъй като JS интерпретатора динамично ще ''парсне" input[0] към стринг, тъй като имаме само един елемент в масива. Освен това ми гърми един тест не всичките, което би трябвало да се случи, ако това е грешката. Но както и да е, оправих се вече и благодаря за отговора! :)
Това Наков го обясняваше на лекциите, ако го вземем директно като променлива понякога ще проработи понякога не. И затова е по-надеждно да го парснеш предварително и тогава ще работи 100%.
Другия вариант е да беше написал - function palindromes([string]) - но това ти е проблема, друго няма.